Profiler

Fra midtfirserne ind i en ny teknologisk era

Ved at have været i branchen siden midtfirserne har folkene bag Bay Shipping A/S opbygget et væld af kontakter og fået rig erfaring med shipping af bulk-last. De sidste 25 år har bragt enorme teknologiske fremskridt med sig, og hos Bay Shipping A/S har vi altid fokus på at holde os opdaterede og anvende de mest effektive redskaber og teknikker.

Morten Kirchheiner

Partner

Tel: +45 28 19 59 59
E-mail: aarhus@bayshipping.dk

Morten er født i 1966 og har arbejdet i shippingbranchen siden ’84. Inden han startede ved Bay Shipping A/S i ’96, har han bl.a. været beskæftiget med klarering og befragtning i Flensborg, Bremen og København.
Til dagligt omfatter Mortens opgaver primært befragtning, foruden agency- og projektrelaterede opgaver.
Morten bor i Odder sammen med sin kone og deres to sønner. Som sine tre medarbejdere er Morten en særdeles aktiv motionist: Han svømmer hver morgen og finder derudover tid til at løbe og cykle – han har sågar gennemført seks maratoner og, i 2011, en halv Iron Man – samt naturligvis til at spille fodbold med drengene.

Christian Tækker Rasmussen

Shipping assistent

Tel: +45 28 19 59 61
E-mail: aarhus@bayshipping.dk

Christian, født 1980, startede sin shippingkarriere hos Bay Shipping A/S i 2002 og blev udlært i 2004. Efter tre års beskæftigelse uden for branchen vendte han tilbage til Bay Shipping A/S i 2007 og udgør i dag en central del af Bay Shipping A/S-holdet.

Hos Bay Shipping A/S varetager Christian en række opgaver relateret til befragtning, agency og stevedoring.

Christian bor i Lystrup uden for Aarhus sammen med sin kæreste. I sin fritid er han en habil fodboldspiller – hvis han selv skal sige det – og spiller desuden badminton.