Vi holder kæden sammen

Uanset om vi opererer i den udskibende havn eller i anløbshavnen, er vi hos Bay Shipping A/S mere end egnede til at administrere al shipping-relateret kommunikation og koordination, herunder alle de påkrævede sikkerhedsprocedurer igennem hele logistikkæden. Vi lever op til de højeste standarder, anvender den nyeste teknologi og et stort personligt engagement.

Der er styr på det hele

Overlad trygt det praktiske til Bay Shipping A/S. Vi organiserer og administrerer kommunikationen mellem de handlende parter, havnemyndighederne, skibsbesætning og kaptajnen. Samtidig tager vi os af de nødvendige formaliteter i forbindelse med officielle dokumenter, fragtbreve mv. Når man handler med Bay Shipping A/S, kan man forvente en service og håndtering, vi mener ligger et godt stykke over standard.

Efterkommer kundens ønsker

Hos Bay Shipping A/S har vi de nødvendige forbindelser og kontakter til at imødekomme hvilke som helst behov, der måtte opstå om bord, og vi er vant til at kommunikere med og mægle imellem alle interessenter involveret i international shipping. Vi er med andre ord et full-service agency, mere end egnede til at håndtere både den vigtige planlægning og koordination samt de hverdagslige praktiske opgaver, der er knyttet til at fragte din last fra et sted til et andet.