Profiler

Fra midtfirserne ind i en ny teknologisk era

Ved at have været i branchen siden midtfirserne har folkene bag Bay Shipping A/S opbygget et væld af kontakter og fået rig erfaring med shipping af bulk-last. De sidste 25 år har bragt enorme teknologiske fremskridt med sig, og hos Bay Shipping A/S har vi altid fokus på at holde os opdaterede og anvende de mest effektive redskaber og teknikker.

Jesper Aaris Nielsen

Partner

Tel: +45 20 26 87 28
E-mail: aarhus@bayshipping.dk

Jesper, født 1965, har været i shippingbranchen siden ’87 – og i Bay Shipping A/S siden 2000. Hans mange års erfaring kommer vores kunder til gode hver dag, bl.a. i form af pålidelige prisindikationer, en bred viden om shippingbranchen og et omfattende netværk, lokalt og globalt.

Som partner i Bay Shipping A/S beskæftiger Jesper sig med den daglige drift og med chartering/befragtning.

Jesper bor i Hasle uden for Aarhus. Fritiden går bl.a. med jagt, cykling og løb. Jesper gennemførte sin anden marathon i Hamborg i 2013. Hans mål er at gennemføre minimum et halvmarathon hvert år – og måske en dag at gennemføre sit tredje marathon.

Morten Kirchheiner

Partner

Tel: +45 28 19 59 59
E-mail: aarhus@bayshipping.dk

Morten er født i 1966 og har arbejdet i shippingbranchen siden ’84. Inden han startede ved Bay Shipping A/S i ’96, har han bl.a. været beskæftiget med klarering og befragtning i Flensborg, Bremen og København.
Sammen med Jesper Aaris Nielsen udgør Morten drivkraften bag Bay Shipping A/S. Til dagligt omfatter Mortens opgaver primært befragtning, foruden agency- og projektrelaterede opgaver.
Morten bor i Odder sammen med sin kone og deres to sønner. Som sine tre medarbejdere er Morten en særdeles aktiv motionist: Han svømmer hver morgen og finder derudover tid til at løbe og cykle – han har sågar gennemført seks maratoner og, i 2011, en halv Iron Man – samt naturligvis til at spille fodbold med drengene.

Christian Tækker Rasmussen

Shipping assistent

Tel: +45 28 19 59 61
E-mail: aarhus@bayshipping.dk

Christian, født 1980, startede sin shippingkarriere hos Bay Shipping A/S i 2002 og blev udlært i 2004. Efter tre års beskæftigelse uden for branchen vendte han tilbage til Bay Shipping A/S i 2007 og udgør i dag en central del af Bay Shipping A/S-holdet.

Hos Bay Shipping A/S varetager Christian en række opgaver relateret til befragtning, agency og stevedoring.

Christian bor i Lystrup uden for Aarhus sammen med sin kæreste. I sin fritid er han en habil fodboldspiller – hvis han selv skal sige det – og spiller desuden badminton.